Profil

El-Centret Højby ApS er stiftet i 1989 af elinstallatør Erik Vang Larsen, virksomheden er placeret i Højby og har igennem mere end 30 år udført opgaver for mange erhvervskunder inden for landbrug, industri, forretnings- og kontorejendomme samt offentlige institutioner og ejendomme.


El-Centret Højby ApS er stiftet i 1989 af elinstallatør Erik Vang Larsen, virksomheden er placeret i Højby og har igennem de sidste 32 år udført opgaver for mange erhvervskunder indenfor landbrug, industri, forretnings- og kontorejendomme samt offentlige institutioner og ejendomme. I år 2012 blev Martin Vang Larsen en del af virksomheden og i år 2021 indgik El-Centret Højby ApS et permanent samarbejde med Multi-Tech A/S Kalundborg.

El-Centret udfører alle hoved- og fagentrepriser inden for EL-installationsområdet og vores montører udfører service og vedligehold på alle EL-tekniske anlæg.

Med medarbejdere placeret i såvel Holbæk som Højby er vi centralt placeret for hurtig reaktion, når der opstår behov for assistance.

El-Centret Højby tilbyder dig service indenfor alt i Elbranchen.

KONTAKT

Formål

Virksomheden er stiftet med det formål, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, samt levere et kvalitetsbevist stykke arbejde. El-Centret har fra starten lagt vægten på teknisk viden, udvikling og uddannelse og dette vil være grundlaget for virksomhedens fremtid.


Vores kvalitetsmål

Vi bestræber os altid på, at kunne påbegynde installationsarbejdet i løbet af kort tid, samt at udføre en pæn og hurtig installation, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet.

Det er El-Centrets politik at udføre kvalitets arbejder på alle forretningsområder og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes. Det udførte arbejde skal ligge på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter. Målsætningen er at alle medarbejdere skal medvirke til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Vores montører er derfor forpligtede til at påpege og indberette eventuelle kvalitetsmæssige fejl og mangler. Det er den enkeltes pligt at være fortrolig med og overholde de bestemmelser og retningslinjer som virksomheden har fastsat i forhold til kvaliteten. Ved opstilling af målbare kvalitetsmål vil vi i sikre en løbende forbedring af KLS systemets effektivitet. Kvalitetspolitikken omfatter alle aktiviteter der har betydning for kvaliteten af det arbejde som El-Centret udfører.

For at opretholde vores autorisationer, samt sikre vores kvalitetsmål, bliver vores KLS System kontrolleret af TEKNIQ kvalitet. Dette sikrer at de installationer vi leverer til vores kunder, lever op til den høje kvalitetsstandart der er inden for disse installationer. Dette er med til at sikre trygheden for en funktionel løsning for vores kunder.

KONTAKT

Kontakt os

+45 59 30 22 12
Højby Hovedgade 87, 4573 Højby
EAN nr.: 5797203054798
Fakturamail: el-centret@e-scan.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

El-centret Højby Aps
Højby Hovedgade 87, 4573 Højby
© 2024 El-centret Højby ApS | Hjemmeside af MerkurNord